WEKO3
-
RootNode
アイテム
青年男女における1日2回以上主食,主菜,副菜がそろっているものの割合と調査法の差異の検討
https://doi.org/10.15097/00002786
https://doi.org/10.15097/00002786c5161e01-8b46-4c9f-9f97-52343c20e0e8
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-02-28 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | 青年男女における1日2回以上主食,主菜,副菜がそろっているものの割合と調査法の差異の検討 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Examination of the difference between two survey methods on the proportion of staple foods, main dishes, and side dishes consumed more than twice a day in young individuals | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ID登録 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ID登録 | 10.15097/00002786 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | AA12815878 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ページ属性 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
内容記述 | P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
著者名 |
荒木, 彩
× 荒木, 彩
× 三浦, 康平
× 酒元, 誠治
× 辻, 雅子
× 棚町, 祥子
× 小瀬, 千晶
× 岡崎, 史子
× 久野, 一恵
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
記事種別(日) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
内容記述 | 論文 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
記事種別(英) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
内容記述 | Article | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | 広島修道大学ひろしま未来協創センター | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
健康科学研究, en : Studies,in,The,Health,Sciences 巻 2, 号 2, p. 29-40, 発行日 2019-02-28 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 24333271 |